Akcijska ponudba – Pripelji prijatelja!

Akcijska ponudba – Pripelji prijatelja!

Zvesti in zadovoljni naročniki so priznanje za naš trud za čim boljše storitve in najboljšo lokalno podporo naročnikov. Vaše zaupanje nam veliko pomeni in Vas želimo zanj nagraditi. Tokrat ne smete zamuditi priložnosti za velik prihranek!

Povabite svoje prijatelje, sosede, znance, poslovne parterje, da postanejo uporabniki KabelNET storitev in pridobite popust pri mesečnem računu.

Za vsakega novega uporabnika, ki mu boste priporočili paket KabelNET fiksnih storitev, ki vključuje internet, boste pridobili 100 € popusta pri vašem mesečnem računu.

Prijatelju (fizična oseba ali poslovni subjekt) priporočite enega od naših KabelNET paketov fiksnih storitev, ki vključuje internet, in mu sporočite svojo naročniško številko. Prijatelj ob sklenitvi novega naročniškega razmerja z vezavo za 24 mesecev za katerikoli paket fiksnih storitev KabelNET Logatec, ki vključuje internet, predloži Vašo naročniško številko. Po uspešnem priklopu prijatelja na KabelNET Vam bo ob naslednjih naročninah obračunan dobropis v vrednosti 100 €.

Za več informacij in sodelovanje v akcijski ponudbi nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Vsi pogoji akcijske ponudbe so na voljo na podstrani Naročniške podpore.

Prenovljeni poslovni paketi internet kabel za IOC Zapolje

Prenovljeni poslovni paketi internet kabel za IOC Zapolje

Obveščamo Vas, da bomo s 1. 5. 2023 prenovili pakete Internet Kabel za poslovne uporabnike v IOC Zapolje. Zaradi rasti stroškov smo bili primorani cene za paket S in M nekoliko povišati, vendar vsi paketi po novem vključujejo vsaj podvojeno hitrost interneta k uporabniku in tudi močno povečane hitrosti interneta od uporabnika. Nove hitrosti interneta novih Internet Kabel paketov S, M in L bodo po novem do 100/10 Mbps, 200/20 Mbps in 400/40 Mbps. Spremembe so prikazane v spodnji tabeli:

PAKET STARA HITROST STARA CENA
(€ brez DDV)
NOVA HITROST NOVA CENA
(€ brez DDV)
Kabel S 30/5 Mbps 25,41 100/10 Mbps 35,00
Kabel M 100/15 Mbps 40,98 200/20 Mbps 50,00
Kabel L 200/30 Mbps 81,97 400/40 Mbps 80,00

Vse informacije o novih paketih najdete na spletni strani Poslovni INTERNET Kabel.

Vsi obstoječi naročniki na pakete Internet Kabel za poslovne uporabnike v IOC Zapolje bodo s 1. 5. 2023 prešli na nove pogoje paketov.

Obveščamo Vas tudi, da kljub uradnem prehodu na nove pogoje paketov šele 1. 5. 2023, bodo za vse naročnike na omenjene pakete internetne hitrosti paketov povečane že v začetku aprila 2023.

Ne pozabite, da v IOC Zapolje nudimo tudi internet preko optičnih povezav s hitrostmi in storitvami prilagojenimi potrebam stranke. Več informacij najdete na spletni strani Poslovni INTERNET Optika.

Za vse nadaljne informacije in morebitno ureditev naročniškega razmerja nas lahko kontaktirate preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Od objave obvestila o spremembah do dne uveljavitve 1. 5. 2023 imajo naročniki, v skladu z določili 2. odst. 129. člena ZEKom-1, pravico brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopiti od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo.

Še ponovoletni popust za vse naročnike – kar 45%!

Še ponovoletni popust za vse naročnike – kar 45%!

Z veseljem Vas obveščamo, da ste tako kot prejšnji mesec na prejeti položnici iz naslova nadomestil, ki jih upravljalec omrežja KDS Logatec podjetje SoftNET plačuje KaTV Logatec, prejeli izredni popust na Vašo naročnino. Popust na položnici, ki jo boste prejeli za mesec januar 2023, znaša kar 45%!

Hvala za zaupanje! Pri KabelNET Logatec se bomo še naprej skupaj z našim partnerjem SoftNET in v sodelovanju s KaTV Logatec trudili za čim boljše storitve in najboljšo lokalno podporo naročnikov.

Novoletni popust za vse naročnike!

Novoletni popust za vse naročnike!

Kot smo Vas že obveščali, je v letu 2021 upravljalec omrežja KDS Logatec postalo podjetje SoftNET d.o.o., zasebni regionalni ponudnik telekomunikacijskih storitev. V zameno za uporabo omrežja KDS, novi upravljalec KaTV-ju Logatec plačuje nadomestilo. Upravni odbor KaTV Logatec je del teh nadomestil v letu 2022 namenil za popuste naročnikom, ki uporabljajo KDS omrežje.

Z veseljem Vas obveščamo, da ste na položnici za mesec december prejeli kar 40% izrednega popusta na Vašo naročnino iz zgoraj navedenega naslova!

Hvala za zaupanje! Pri KabelNET Logatec se bomo še naprej skupaj z našim partnerjem Softnet in v sodelovanju s KaTV Logatec trudili za čim boljše storitve in najboljšo lokalno podporo naročnikov.

Mobilna telefonija – nov cenik – še več podatkov v EU za isto ceno!

Mobilna telefonija – nov cenik – še več podatkov v EU za isto ceno!

Obveščamo Vas, da smo prenovili cenik mobilne telefonije, ki je stopil v veljavo s 1.1.2023.

Ob nespremenjeni ceni smo v večini paketov mobilne telefonije povečali količino podatkov med gostovanjem v EU vključenih v paket. Nove količine vključenih podatkov veljajo tudi za obstoječe naročnike brez kakršnihkoli aktivnosti s strani naročnikov.

Povzetek sprememb:

Paket Stara količina podatkov v gostovanju EU Nova količina podatkov v gostovanju EU
MIDI 7 9
MEGA 11 14,5
ULTRA 15 20,9
GIGA 17 22,7
MAXI 18 24,5
EXTRA 40 54,6

Vse informacije o paketih mobilne telefonije najdete na strani Mobilne telefonije.

Ne pozabite na našo akcijsko ponudbo za mobilno telefonijo “Zvestoba mobilna”, v kateri si lahko naročniki storitev KabelNET Logatec ob sklenitvi novega naročniškega razmerja ali spremembi obstoječega starega paketa mobilne telefonije SoftNET Mobil (paketi v veljavi do konca junija 2020) ob vezavi za 2 leti zagotovijo 4 mesece brezplačne naročnine za vsak paket mobilne telefonije in sklenitev naročniškega razmerja brez stroškov (novi naročniki oziroma sklenitev dodatnega naročniškega razmerja) oziroma spremembo starega naročniškega paketa brez stroškov (obstoječi naročniki paketov, ki so bili v veljavi do konca junija 2020).

V času trajanja akcije velja ugodnost spremembe na nov naročniški paket brez stroškov tudi za obstoječe naročnike na stare naročniške pakete (paketi v veljavi do konca junija 2020). Izkoristite priložnost in preklopite na nove mobilne pakete tudi, če ne želite vezave naročniškega razmerja! Vse informacije o akcijski ponudbi najdete v obvestilu.

Za več informacij ali sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Uredite e-Račun in prejmite praktično darilo

Uredite e-Račun in prejmite praktično darilo

Poenostavite plačevanje Vaše naročnine in se odločite za plačevanje preko eRačuna ali trajnika in prejmite praktično darilo!

Prednosti eRačuna:
– omogoča večjo preglednost pri shranjevanju,
– preprost vnos in plačilo v elektronski banki,
– varno pošiljanje prek elektronske pošte,
– prihranek pri času in stroških vnašanja v lasten računovodski sistem,
– naravi prijazno, saj ne uporabljamo papirja in tiskalnikov, ter ne pristane med odpadki.

Obrazci za ureditev brezpapirnega plačevanja naročnine so na voljo na strani Naročniška podpora. Za več informacij ali ureditev elektronskega plačevanja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Akcija mobilna – 4 mesece brezplačno tudi za obstoječe naročnike na starih paketih!

Akcija mobilna – 4 mesece brezplačno tudi za obstoječe naročnike na starih paketih!

Obveščamo Vas, da smo pripravili novo akcijsko ponudbo za mobilno telefonijo “Zvestoba mobilna”, v kateri si lahko naročniki storitev KabelNET Logatec ob sklenitvi novega naročniškega razmerja ali spremembi obstoječega starega paketa mobilne telefonije SoftNET Mobil (paketi v veljavi do konca junija 2020) ob vezavi za 2 leti zagotovijo 4 mesece brezplačne naročnine za vsak paket mobilne telefonije in sklenitev naročniškega razmerja brez stroškov (novi naročniki oziroma sklenitev dodatnega naročniškega razmerja) oziroma spremembo starega naročniškega paketa brez stroškov (obstoječi naročniki paketov, ki so bili v veljavi do konca junija 2020).

V času trajanja akcije velja ugodnost spremembe na nov naročniški paket brez stroškov tudi za obstoječe naročnike na stare naročniške pakete (paketi v veljavi do konca junija 2020). Izkoristite priložnost in preklopite na nove mobilne pakete tudi, če ne želite vezave naročniškega razmerja!

Akcija je združljiva tudi združljiva tudi z aktualno akcijo “Zaklenjena cena” za Četvorček NET+TV+TEL+MOB pakete. Z združitvijo obeh akcij si tako ob vezavi za 2 leti lahko zagotovite 4 mesece fiksno ceno 19,90 EUR za katerikoli paket storitev Četvorček NET+TV+TEL+MOB.

Več informacij o paketih najdete na strani Mobilne telefonije in Paketi Četvorček.

Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Akcija velja za nove zasebne ali nove poslovne uporabnike ter obstoječe in nove naročnike na SoftNET Mobil, ki nimajo že obstoječe vezave naročniškega razmerja za mobilno telefonijo Softnet Mobil. Vsi pogoji akcijske ponudbe so na voljo na podstrani Naročniške podpore.

Popravljene sheme Televizija in akcijska ponudba

Popravljene sheme Televizija in akcijska ponudba

Obveščamo Vas, da bomo z namenom poenostavitve ponudbe storitev televizije v mesecu maju ukinili programski paket HD ter HD programe brezplačno porazdelili med programske sheme katerih poimenovanje bomo poenostavili na S, M, L in XL (sedaj mini, začetna, osnovna in razširjena). Spremenjena bodo tudi programska mesta. Več informacij glede programskih shem in paketov televizije je na voljo na spletni strani Televizija.

Obveščamo Vas tudi, da s preklopom na nove pakete Dvojček NET+TV, Trojček NET+TV+TEL in Četvorček NET+TV+TEL+MOB, ki vključujejo tako televizijo kot tudi internet ter ostale storitve, lahko z združitvijo storitev dodatno prihranite. Izkoristite novo akcijsko ponudbo in si z vezavo za 2 leti zagotovite za kar 6 mesecev fiksno ceno 19,90 EUR na izbran paket storitev Dvojček NET+TV ali Trojček NET+TV+TEL oziroma 6 mesecev fiksno ceno 26,80 EUR na izbran paket storitev Četvorček NET+TV+TEL+MOB (navedena cena vključuje paket mobilne telefonije Basic). Za nove naročnike na mobilno telefonijo pa celo za 3 mesece znižano fiksno ceno 19,90 EUR na izbran paket storitev Četvorček NET+TV+TEL+MOB. Akcijski ponudbi nista veljavni za obstoječe naročnike z veljavno vezavo za storitve v akcijski ponudbi oziroma za naročniška razmerja naročnika z veljavno vezavo za storitve v akcijski ponudbi.

Za vse nadaljne informacije, sklenitev novega naročniškega razmerja ali za pomoč v primeru kakršnihkoli težav zaradi sprememb na programski shemi smo Vam na voljo na elektronski pošti logatec@kabelnet.net ali na telefonu 041 621 365.

Novi paketi storitev in akcijska ponudba

Novi paketi storitev in akcijska ponudba

Obveščamo Vas, da smo z mesecem majem za Vas pripravili nove še ugodnejše pakete storitev, ki vključujejo tudi televizijo: Dvojček NET+TV, Trojček NET+TV+TEL in Četvorček NET+TV+TEL+MOB.

Uvedbo novih paketov spremlja tudi nova akcijska ponudba “Zaklenjena cena”. Tako stari kot novi zasebni uporabniki, ki v akcijski ponudbi sklenejo novo naročniško razmerje v paketih Dvojček NET+TV, Trojček NET+TV+TEL in Četvorček NET+TV+TEL+MOB z vezavo za 2 leti si zagotovijo za kar 6 mesecev fiksno ceno 19,90 EUR na izbran paket storitev Dvojček NET+TV ali Trojček NET+TV+TEL oziroma 6 mesecev fiksno ceno 26,80 EUR na izbran paket storitev Četvorček NET+TV+TEL+MOB (navedena cena vključuje paket mobilne telefonije Basic). V primeru priklopa na pakete Četvorček NET+TV+TEL+MOB se akcija za nove naročnike mobilnih storitev lahko dopolni še z akcijsko ponudbo “3 mesece mobilna brezplačno”, v kateri si ob vezavi za 2 leti novi naročniki na mobilno telefonijo SoftNET Mobil zagotovijo 3 mesece brezplačne naročnine vsakega izbranega paketa mobilne telefonije in brezplačno priključnino za vsako telefonsko številko.

Več informacij o novih paketih in akcijskih cenah najdete na spletnih straneh Dvojček NET+TV, Trojček NET+TV+TEL in Četvorček NET+TV+TEL+MOB.

Pogoji akcijskih ponudb so na voljo na podstrani Naročniške podpore. Akcijski ponudbi nista veljavni za obstoječe naročnike z veljavno vezavo za storitve v akcijski ponudbi oziroma za naročniška razmerja naročnika z veljavno vezavo za storitve v akcijski ponudbi.

Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Novi paketi INTERNET in akcijska ponudba

Novi paketi INTERNET in akcijska ponudba

Obveščamo Vas, da smo z mesecem majem prenovili ponudbo samostojnih INTERNET paketov na Kablu in Optiki. Ponudbo smo poenostavili na tri nove pakete S, M in L s hitrostmi dostopa do 100/10, do 250/15 ali do 500/20 Mbps na Kablu, oziroma do 100/20, do 300/30 ali do 500/50 Mbps na Optiki. Cene dostopov smo glede na dostopne hitrosti občutno pocenili in so najugodnejše glede na ponujene hitrosti doslej: do 100/10 Mbps oziroma do 100/20 Mbps na Kabel oziroma Optiki, že za 25,00 €/mesec (redna cena).

Uvedbo novih paketov spremlja tudi nova akcijska ponudba “Polovička internet”. Tako stari kot novi zasebni uporabniki, ki v akcijski ponudbi sklenejo novo naročniško razmerje za internet z vezavo za 2 leti, si zagotovijo kar 6 mesecev 50% popust na ceno izbranega INTERNET paketa. Akcijske cene so navedene ob cenah paketov.

Več informacij o novih paketih in akcijskih cenah najdete na spletnih straneh INTERNET Kabel in INTERNET Optika.

Pogoji akcijske ponudbe so na voljo na podstrani Naročniške podpore. Akcijska ponudba ni veljavna za obstoječe naročnike z veljavno vezavo za storitve v akcijski ponudbi.

Z uvedbo novih paketov storitev, ki vključujejo tudi televizijo, se ukinja tudi doplačilo za razvezan dostop za nove naročnike brez veljavnega naročniškega razmerja za televizijo.

Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.