Posodobitev Splošnih pogojev uporabe storitev

Posodobitev Splošnih pogojev uporabe storitev

Obveščamo vas, da smo zaradi ugotovljeni odstopanj Splošnih pogojev uporabe storitev KabelNET Logatec (v nadaljevanju: Splošni pogoji) veljavnih od 13.5.2018 s Splošnim aktom o storitvah dostopa do interneta in s tem povezanih pravicah končnih uporabnikov (Ur. l. RS št. 54/19) (v nadaljevanju: Splošni akt), bili primorani le-te posodobiti. Novi Splošni pogoji stopijo v veljavo z dnem 20.5.2021 za nove naročnike in z dnem 20.6.2021 za obstoječe naročnike storitev KabelNET Logatec.

Ker je sprememba Splošnih pogojev potrebna izključno zaradi uskladitve s Splošnim aktom, Vas tudi obveščamo, da naročnik nima pravice odstopa od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni, če se s predlaganimi spremembami ne strinja.

Novi Splošni pogoji so vam na voljo na naši spletni strani Naročniška podpora in/ali v naši poslovalnici na Tomšičevi ulici 12, 1370 Logatec. Določila Splošnega akta so bolj podrobno opisana na naši spletni strani Informacije o dostopu do odprtega interneta, kjer je objavljena tudi spletna povezava do besedila Splošnega akta.

Akcija mobilna

Akcija mobilna

Obveščamo Vas, da smo pripravili novo akcijsko ponudbo za mobilno telefonijo “Polovička”, v kateri si lahko naročniki storitev KabelNET Logatec ob sklenitvi novega naročniškega razmerja za katerikoli paket mobilne telefonije SoftNET Mobil za obdobje 2 leti zagotovijo 6 mesecev 50% popusta na naročnino vsakega izbranega paketa mobilne telefonije in brezplačno priključnino za vsako telefonsko številko.

Več informacij o paketih najdete na strani Mobilne telefonije.

Akcija velja za nove zasebne ali nove poslovne uporabnike, ki še niso naročniki na SoftNET Mobil. Vsi pogoji akcijske ponudbe so na voljo na podstrani Naročniške podpore.

Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Posodobitev storitve za pogled nazaj Predvajaj.si

Posodobitev storitve za pogled nazaj Predvajaj.si

Z veseljem Vas obveščamo, da smo z dnem 20.10.2020 posodobili storitev ogleda TV programov za nazaj Predvajaj.si.

Nova aplikacija prinaša celo vrsto novosti in izboljšav:
– razširitev dosedanjega nabora funkcionalnosti,
– poenostavitev uporabniškega vmesnika in
– nova grafična podoba celotne storitve.

Za prehod na novo aplikacijo je potrebna posodobitev aplikacije na izbrani napravi in ponoven vpis avtorizacijske kode, ki ste jo prejeli ob prijavi na storitev (Navodilo za posodobitev/prijavo). Vsem obstoječim naročnikom na storitev Predvajaj.si smo navodila za posodobitev in avtorizacijsko kodo poslali tudi po pošti.

Nova aplikacija je tudi že na voljo na Google Play in App Store.

V kolikor vam s pomočjo navodil ne bi uspelo zagnati nove aplikacije Predvajaj.si nas lahko kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Nova akcija na optiki in kablu!

Nova akcija na optiki in kablu!

Obveščamo Vas, da od 13.7.2020 potekajo novi akciji “Zvestoba optika” in “Zvestoba kabel“!

Tako stari kot novi zasebni uporabniki, ki v akcijski ponudbi sklenejo novo naročniško razmerje za katerega od INTERNET paketov ali še ugodnejših DVOJČEK (internet, stacionarna telefonija) ali TROJČEK (internet, stacionarna telefonija, mobilna) paketov (Optika ali Kabel) z vezavo za 24 mesecev, prejmejo 3 mesece 50% popusta na ceno storitve INTERNET. Akcijske cene so navedene ob cenah paketov.

Akcija “Zvestoba optika” vključuje dodatno tudi brezplačno 3 mesečno nadgradnjo hitrost internetne povezave na 500/50 Mbps (družina paketov Optika XL).

V primeru priklopa na pakete Kabel TROJČEK se akcija lahko dopolni še z akcijsko ponudbo “Leto ugodnosti na mobilni”, v kateri si ob vezavi za 2 leti novi naročniki na mobilno telefonijo SoftNET Mobil zagotovijo 12 mesecev 2 EUR popusta na izbrani paket mobilne telefonije.

Več informacij o paketih ter hitrostih na Optiki in Kablu ter akcijskih cenah najdete na spletnih straneh Optika INTERNET, Optika DVOJČEK in Optika TROJČEK ter Kabel INTERNET, Kabel DVOJČEK in Kabel TROJČEK.

Pogoji akcijskih ponudb so na voljo na podstrani Naročniške podpore.

Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Nova akcija mobilna

Nova akcija mobilna

Obveščamo Vas, da smo pripravili novo akcijsko ponudbo za mobilno telefonijo “Leto ugodnosti na mobilni”, v kateri si lahko naročniki storitev KabelNET Logatec ob sklenitvi novega naročniškega razmerja za katerikoli paket mobilne telefonije SoftNET Mobil za obdobje 2 leti zagotovijo 12 mesecev 2 EUR popusta na naročnino vsakega izbranega paketa mobilne telefonije in brezplačno priključnino za vsako telefonsko številko.

Več informacij o paketih najdete na strani Mobilne telefonije.

Akcija velja za nove zasebne ali nove poslovne uporabnike, ki še niso naročniki na SoftNET Mobil. Vsi pogoji akcijske ponudbe so na voljo na podstrani Naročniške podpore.

Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Novi paketi mobilna telefonija

Novi paketi mobilna telefonija

Obveščamo Vas, da smo pripravili nove pakete mobilne telefonije v katerih smo cene enot (klici, SMS, podatki) močno znižali. Več informacij o paketih najdete na strani Mobilne telefonije.

Za prehod na nove pakete je potrebno skleniti novo naročniško razmerje. Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Obvestilo sproščanje ukrepov

Obvestilo sproščanje ukrepov

Obveščamo Vas, da s koncem epidemije z dnem 1.6.2020 odpravljamo vse omejitve, ki so bili v veljavi pri izvajanju servisnih storitev vključno s podporo na domu. Pri tem se bomo še naprej trudili zagotavljati minimalen stik med ljudmi v skladu s sprejetimi navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) in smiselno upoštevali higienska priporočila.

Prav tako odpravljamo posebne pogoje za izvajanje naročniške podpore.

Za vse nadaljne informacije smo na voljo na elektronsko pošto logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

 

Akcija mobilna: 3 mesece polovična cena

Akcija mobilna: 3 mesece polovična cena

Obveščamo Vas, da smo pripravili novo akcijsko ponudbo za mobilno telefonijo “mobilna ugodnost”, v kateri si lahko obstoječi naročniki storitev KabelNET Logatec ob sklenitvi novega naročniškega razmerja za katerikoli paket mobilne telefonije SoftNET Mobil za obdobje 2 leti zagotovijo 3 mesece 50% popust na naročnino vsakega izbranega paketa mobilne telefonije in brezplačno priključnino za vsako telefonsko številko. Več informacij o paketih najdete na strani Mobilne telefonije.

Akcija velja za nove zasebne ali nove poslovne uporabnike, ki še niso naročniki na SoftNET Mobil. Akcija vsebuje enote vključene v naročnino izbranega paketa. Presežne količine posameznih paketov se obračunajo po veljavnem ceniku. Vsi pogoji akcijske ponudbe so na voljo na podstrani Naročniške podpore.

Nove hitrosti poslovni paketi internet kabel

Nove hitrosti poslovni paketi internet kabel

Obveščamo Vas, da smo z zaključkom nadgradnje opreme za zagotavljanje internetnih povezav na kablu prenovili tudi ponudbo poslovnih internet paketov. Število paketov smo zmanjšali in ohranili cene starih paketov. Po novem ponujamo tri pakete (S, M, L) s hitrostmi do 30/5 Mbps, 100/15 Mbps oziroma 200/30 Mbps. Več informacij o novih paketih ter hitrostih na kablu najdete na spletnih strani Poslovni – INTERNET Kabel.

Naročnikom na dosedanje poslovne kabel pakete MAXI, Simetrični in PRO bodo paketi z 2. marcem 2020 neposredno nadgrajeni na nove S, M in L pakete, saj je cena starih paketov enaka novim, medtem ko novi paketi omogočajo občutno višje hitrosti:

STAR PAKETNOV PAKETHITROST STAR PAKETHITROST NOV PAKET
MAXIS20/1 Mbps30/5 Mbps
SimetričniM20/10 Mbps100/15 Mbps
PROL50/20 Mbps200/30 Mbps

Naročniki preostalih poslovnih kabel paketov (MIDI in MEGA) lahko ostanejo na starih paketih z enako ceno in zmogljivostjo povezave kot doslej ali pa se odločijo za brezplačen prehod na enega od novih paketov.

Za vse nadaljne informacije nas lahko kontaktirate preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Obvestilo izredne razmere

Obvestilo izredne razmere

V obvestilu smo zbrali informacije, ki Vam bodo v času izrednih razmer koristile za lažje poslovanje z nami. Vaša varnost in varnost zaposlenih je na prvem mestu, zato smo prilagodili poslovanje in Vam v izrednih razmerah poskušali omogočiti čimbolj nemoteno uporabo naših storitev.

DELOVANJE STORITEV
Pri KabelNET Logatec bomo še naprej zagotavljali storitve v polnem obsegu. Poskrbeli bomo za delovanje in redna vzdrževalna dela na omrežju in nadaljevali z aktivnosti za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

NAROČNIŠKA PODPORA
Podporne službe (podpora po telefonu ali elektronski pošti, naročniška služba) bodo tudi v trenutnih razmerah še vedno nemoteno delovale. To vključuje tudi spremembe naročniških storitev (zamenjava naročniškega paketa ipd.), zaradi morebitnih sprememb vaših potreb v zdajšnji situaciji (potreba po večji zmogljivosti povezave zaradi dela od doma ipd.).
Vsa dokumentacija se bo še naprej pregledovala in urejala nemoteno. Priporočamo uporabo elektronskih komunikacij. Naročniki lahko pošljejo dokumentacijo na elektronski naslov logatec@kabelnet.net ali info@kabelnetlogatec.net. Tudi dokumentacija, poslana po navadni pošti, se sprejema in obdeluje normalno.
Kot prispevek k lajšanju bremena izrednih razmer, omogočamo brezplačen začasen odklop naših storitev za vse naročnike, ki storitev v tem času ne bi potrebovali (zaprti prostori za poslovanje, ipd.), in brezplačen prehod med paketi ekvivalentnih storitev.

SERVISNE STORITVE
V času izrednih razmer zaradi vaše varnosti in varnost zaposlenih podpora na domu ni možna.
Ob upoštevanju vseh priporočenih ukrepov za zaščito ljudi je možna dostava nadomestne telekomunikacijske opreme ter podpora naročniku po telefonu pri menjavi le-te. Ostala terenska dela tehnične službe bodo omejena na omrežje, saj bomo še vedno izvajali vsa redna vzdrževalna dela in odprave vseh napak na omrežju, ki bi vplivala na delovanje storitev (prekinitve na terenu ipd.).

PLAČEVANJE STORITEV
Zaradi izrednih razmer je plačevanje položnic na bankah in poštah oteženo in priporočamo uporabo spletne banke. Lahko se odločite tudi za eRačun po katerem račun prejmete po elektronski pošti (vloga za eRačun).

Za vse nadaljne informacije smo na voljo na elektronsko pošto logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.