Uporaba naših spletnih strani pomeni, da sprejemate spodnje pravno obvestilo. Prosimo, da ga pozorno preberete. Če potrebujete več informacij ali želite podrobneje razumeti spodnje pogoje, se, prosimo, obrnite na naš center za pomoč strankam.

Zaščita pravic

Vsebine, objavljene na www.kabelnetlogatec.net, so last družbe TK Markelj d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Kopiranje, razmnoževanje in drugi načini distribucije vsebin spletnega mesta www.kabelnetlogatec.net brez pisnega dovoljenja podjetja TK Markelj d.o.o. niso dovoljeni. Na spletnem mestu www.kabelnetlogatec.net so lahko povezave na druge spletne strani, ki niso v povezavi s spletnim mestom www.kabelnetlogatec.net. Podjetje TK Markelj d.o.o. ni odgovorno za vsebine, ki so objavljene na teh straneh in v zvezi z njimi ne prevzema odgovornosti za točnost vsebin ali za zaščito podatkov.

Omejitev odgovornosti

Vsebine na spletnem mestu se trudimo osveževati po najboljših močeh, kljub temu pa so informacije informativnega značaja in so splošno veljavne le z datumom objave, navedenim ob tekstu. Podjetje TK Markelj d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitne napake, netočnosti ali necelovitosti informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Podjetje TK Markelj d.o.o. si pridružuje pravico do spremembe in umika določenih vsebin s spletnega mesta brez vnaprejšnjega opozorila.

Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih pošilja spletno mesto in se shranjujejo v spletni brskalnik (napravo), ki do spletnega mesta dostopa. Uporabljajo se z namenom doseganja boljše uporabniške izkušnje. Z njihovo pomočjo si vas spletno mesto “zapomni” za čas obiska (sejni piškotki) ali v primeru ponovnega obiska (persistenčni piškotki). Ko se naprava vrne ne spletno mesto, se podatki shranjeni v piškotku lahko posredujejo nazaj k spletnemu mestu.

Piškotke lahko nastavi spletno mesto, ki ste ga obiskali (first party cookies), lahko pa jih nastavijo druga spletna mesta/storitve, ki prikazujejo vsebino na strani, ki si jo ogledujete (third party cookies) – npr. Youtube, Facebook.

Varovanje podatkov

Osebni podatki, zbrani preko spletnega mesta, bodo uporabljani izključno v namene urejanja naročniškega razmerja.

V primeru kršitev pravil uporabe spletnega mesta www.kabelnetlogatec.net ali pravil uporabe posameznih storitev in zlorabe spletnega mesta za nadlegovanje drugih uporabnikov in kršenje njihovih pravic, lahko podjetje TK Markelj d.o.o. uporabniku prepreči uporabo spletnega mesta ali drugih z njim povezanih storitev.