Obveščamo Vas, da bomo v decembru zaključili nadgradnjo opreme za zagotavljanje internetnih povezav na kablu in s 3. januarjem 2020 začeli na kablu zagotavljati hitrosti interneta primerljive optikina kablu tudi do 500 Mbps!

Nov cenik bo stopil v veljavo s 3. januarjem 2020, vendar je možno skleniti naročniško razmerje za nove kabel pakete v novi akcijski ponudbi “Nore hitrosti na kablu” že pred tem datumom. Novi naročniki bodo ob sklenitvi novega naročniškega razmerja v novih paketih Kabel Internet (INT), Kabel Dvojček (INT + TEL) ali Kabel Trojček (INT + TEL + MOBI) z vezavo za 2 leti do uveljavitve novega cenika ali brezplačno uporabljali obstoječi paket storitev KabelNET Logatec (obstoječi naročniki) ali pa brezplačno uporabljali paket storitev Kabel Trojček L veljaven do 3.1.2019 (120/10 Mbps; novi naročniki), po uveljavitvi cenika pa do 31.3.2020 oziroma 3 mesece prejemali 50% popusta na ceno storitve dostopa do interneta.

Več informacij o novih paketih ter hitrostih na Kablu in akcijskih cenah najdete na spletnih straneh Kabel INTERNET, Kabel DVOJČEK in Kabel TROJČEK.

Obveščamo Vas tudi, da bomo s 3.1.2020 obstoječo družino Optika S paketov na optiki nadgradili iz 10/10 Mbps na 30/10 Mbps ter mu prilagodili ceno. Preverite tudi veljavne akcijske ponudbe na optiki.

Pogoji akcijske ponudbe so na voljo na podstrani Naročniške podpore.

Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.