Skupina KabelNET in KabelNET Logatec

KabelNET Logatec je del skupine KabelNET zbrane okrog podjetja SoftNET d.o.o., ki združuje večje število kabelskih sistem iz vseh koncev Slovenije. Za blagovno znamko KabelNET Logatec stoji lokalno podjetje TK Markelj d.o.o., ki s svojimi partnerji ponuja telekomunikacijske storitve na Kabelskem sistemu Logatec.

KabelNET Logatec z lokalno prisotnostjo in poznavanjem kabelskega sistema nudi najboljšo možno podporo naročnikom. Po drugi strani pa ima v sodelovanju s partnerji dostop do najmodernejše telekomunikacijske opreme in infrastrukture ter na ta način lahko nudi naročnikom tudi najsodobnejše telekomunikacijske storitve.

30000 domačih uporabnikov

250 podjetij in organizacij

15 kabelskih sistemov

TK Markelj d.o.o.

Podjetje TK Markelj d.o.o. je nosilec blagovne znamke KabelNET Logatec in ponudnik telekomunikacijskih storitev dostopa do interneta in VoIP telefonije na Kabelskem sistemu Logatec. Podjetje omrežje tudi vzdržuje in nenehno izvaja posodobitve in nadgradnje. Poznavanje omrežja in lokalna prisotnost sta garancija za učinkovito odpravljanje napak na sistemu, dober naročniški servis in osebni stik z naročnikom. Vključenost v slovenski prostor in širše pa nam omogoča stik z najnovejšimi tehnologijami, ki jih lahko ponudimo svojim naročnikom.

ZGODOVINA

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1993 kot Telekomunikacije Marjan Markelj s.p. in ves čas svojega delovanja skrbi za vzdrževanje in nadgradnje Kabelskega sistema Logatec. Poleg osnovne dejavnosti projektiranja, montaže in vzdrževanja kabelsko distribucijskih in kabelsko komunikacijskih sistemov se je podjetje ukvarjalo tudi z montažo klasičnih in satelitskih antenskih sistemov. Podjetje je sodelovalo pri izgradnji kabelskih sistemov v Logatcu, Postojni, Cerknici, Tolminu, Ajdovščini in še kje. Prelomnica je bilo leto 2002, ko je podjetje spremenilo glavno usmeritev in na Kabelskem sistemu Logatec začelo ponujati dostop do internetnega omrežja. Z nenehnimi tehničnimi izboljšavami lahko danes preko Kabelskega sistema Logatec naročnikom ponujamo najzmogljivejše povezave do interneta in telefonske storitve preko koaksialnih in optičnih povezav.

POSLANSTVO

Poslanstvo podjetja TK Markelj d.o.o. je ostati konkurenčni domači ponudnik telekomunikacijskih vsebin s posluhom za želje in potrebe tako posameznikov kot tudi poslovnih uporabnikov v našem prostoru.

OSEBNA IZKAZNICA

Krajši naziv podjetja TK MARKELJ d.o.o.
Daljši naziv podjetja TK MARKELJ, TELEKOMUNIKACIJE d.o.o.
Sedež družbe Tomšičeva u. 12, 1370 Logatec
Davčna številka SI73611816
Matična številka 7019815000
Zavezanec za DDV DA
Datum vpisa v sodni register 26.02.2016
Transakcijski računi SI56 0202 5026 1882 644, NLB d.d.