Obveščamo Vas, da od 2. novembra poteka nova akcija  “Optika takoj!“.

Tako stari kot novi zasebni uporabniki, ki v akcijski ponudbi sklenejo novo naročniško razmerje za katerega od INTERNET paketov na optiki ali še ugodnejših DVOJČEK ali TROJČEK paketov na optiki z vezavo za 24 mesecev, prejmejo 3 mesece 50% popusta na ceno storitve internet ter v TROJČEK paketih še 3 mesece brezplačno naročnino na izbrani paket mobilne telefonije. Akcijske cene so navedene ob cenah paketov.

V okviru akcije Vam za 3 mesece tudi brezplačno nadgradimo hitrost internetne povezave na 500/50 Mbps (družina paketov Optika XL).

Več informacij o posameznih paketih in akcijskih cenah najdete na spletnih straneh Optika INTERNET, Optika DVOJČEK in Optika TROJČEK.

Akcija je združljiva z akcijo “Optika brezplačno!” za brezplačno izvedbo interne instalacije ob priklopu na optično omrežje KaTV Logatec.

Pogoji akcijske ponudbe so na voljo na podstrani Naročniške podpore.

Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Ponudba velja za naročnike, kjer je obstoječa optična infrastruktura oziroma je to možno izgraditi. Preverite na spletni strani Optika INTERNET oziroma nas kontaktirajte za informacijo o možnostih za priklop.