SKOČI NA: CENIK

Sodobni kabelski internet je tehnologija in storitev, ki uporablja hibridno omrežje (sestavljeno iz optičnih in koaksialnih kabelskih povezav) za prenašanje podatkov z interneta do izbranega računalnika ob izredno visoki hitrosti. Prenos TV in računalniškega signala poteka simultano po istem kablu, toda različnih frekvencah. Zaradi tega kljub temu, da uporabnik istočasno gleda televizijo, brska po internetu in uporablja telefon to ne vpliva na kvaliteto in zmogljivost katerekoli storitve.

Prednosti kabelskega interneta

Velika zmogljivost:
Kabelski modemi so načrtovani tako, da izkoristijo visoko zmogljivost kabelske infrastrukture. Frekvenčni prostor in posledično hitrosti prenosa podatkov so zato nekajkrat večje kot pri xDSL tehnologiji na telefonski parici. Kabelski sistem Logatec deluje na najsodobnejši EuroDOCSIS tehnologiji. EuroDOCSIS je protokol, ki kabelskemu operaterju omogoča, da uporabniku preko obstoječe kabelske infrastrukture in koaksialnega kabla nudi storitve, ki so bile možne le na optičnih vlaknih. Do uporabnika lahko zagotavlja hitrosti tudi preko 1 Gbps.

Hkratni dostop za več računalnikov:
Tudi če imate več računalnikov, so lahko preko enega modema in usmerjevalnika vsi istočasno priključeni na internet. Rešitev je primerna tudi za manjša podjetja in domače pisarne.

Sistem deluje z uporabo obstoječega koaksialnega kabla:
Modem je priklopljen na kabelski priključek, preko modema pa je priklopljen računalnik ali lokalna računalniška mreža.

Prilagodljivost:
Izbirate lahko med številnimi naročniškimi paketi, od tistih za občasnega spletnega obiskovalca do profesionalnih paketov za podjetja.

 

 

CENIK

KABEL INTERNET S

12,50* € /mesec Redna cena 25,00 € Naroči
 • internet do
  100/10 Mbps
 • brezžični internet
 • 2 poštna predala (1 Gb)
 • zaščita pred nezaželeno elektronsko pošto

KABEL INTERNET M

15,50* € /mesec Redna cena 31,00 € Naroči
 • internet do
  250/15 Mbps
 • brezžični internet
 • 2 poštna predala (1 Gb)
 • zaščita pred nezaželeno elektronsko pošto

KABEL INTERNET L

18,50* € /mesec Redna cena 37,00 € Naroči
 • internet do
  500/20 Mbps
 • brezžični internet
 • poštni predali za vso družino (1 Gb)
 • zaščita pred nezaželeno elektronsko pošto

sidro

*Akcijska cena paketa za 6 mesecev ob vezavi za 24 mesecev ob pristopu k naročniški akciji “Polovička internet”. Preveri pogoje naročniške akcije. Vse cene vključujejo DDV.

PRIKLOPNI STROŠKI:
Na lokacijah z obstoječim priključkom na Kabelski sistem Logatec je sklenitev novega naročniškega razmerja in priklop storitve Kabel INTERNET brezplačen in brez vezave naročniškega razmerja. Naročnik prejme v brezplačno uporabo brezžični usmerjevalnik, ki omogoča priklop brezžično povezavo (Wi-Fi) in žični priklop do 4 računalnike. Terminalna oprema je last izvajalca. Morebitna potrebna inštalacijska dela so plačljiva oziroma so lahko predmet vezave ob vezavi naročniškega razmerja. Obračunajo se dodatno opravljene delovne ure in porabljen material. Ob sklenitvi naročniškega razmerja veljajo vsi objavljeni splošni pogoji uporabe za storitev dostopa do internetnega omrežja.

Za lokacije brez priključka na Kabelski sistem Logatec nas kontaktirajte za pogoje izvedbe priklopa objekta na Kabelski sistem Logatec. Ostali priklopni stroški so enaki kot na lokacijah z obstoječim priključkom na Kabelski sistem Logatec.

SPLOŠNI POGOJI:
Ob sklenitvi naročniškega razmerja veljajo vsi objavljeni splošni pogoji uporabe storitev za storitev dostopa do internetnega omrežja.

OSTALI VELJAVNI CENIKI
Ostali veljavni ceniki so na voljo na strani Naročniška podpora.

 

Cenik je stopil v veljavo s 3. majem 2022. Vse cene vključujejo DDV.