Obveščamo Vas, da je zaradi sprememb na telekomunikacijskem trgu, ki so ogrozile stabilno poslovanje KaTV Logatec, prišlo do spremembe v organiziranosti KaTV Logatec. Po sklepu Upravnega odbora KaTV Logatec, upravljanje KaTV Logatec s septembrom 2021 od podjetja Naklo prevzema podjetje SoftNET, ki je dalo najugodnejšo ponudbo za prevzem upravljanja.

Podjetje SoftNET je zasebni regionalni ponudnik telekomunikacijskih storitev, ki je že doslej preko blagovne znamke KabelNET Logatec in podjetja TK Markelj na KaTV Logatec zagotavljalo storitve dostopa do interneta, stacionarne telefonije, mobilne telefonije in storitev Predvajaj.si. Temu naboru storitev bo sedaj dodana tudi televizija.

Nova ureditev za naročnike KaTV in KabelNET Logatec prinaša številne prednosti, med drugim:
– Možnost izdajanja le ene položnice za vse storitve,
– en kontakt za urejanje vseh storitev,
– dodatne ugodnosti pri združevanju storitev,
– združitev zanesljive in odzivne lokalne podpore z neposrednim dostopom do naprednih telekomunikacijskih storitev.

Glede plačevanja KaTV storitev (televizija) se z oktobrom 2021 spreminja le bančni račun za plačevanje storitev in izdajatelj položnice, medtem ko sama storitev vključno z lokalno podporo ostaja enaka. V primeru plačevanja storitve televizije z uporabo eRačuna ali trajnega naloga (direktna bremenitev), bo urejen neposreden prenos na nov bančni račun. Vse uporabnike eRačuna ali trajnega naloga za KaTV storitve prosimo, da v kolikor se z neposrednim prenosom ne strinjajo, da do 30.9.2021 to sporočijo na enega od spodnjih kontaktov.

Glede plačevanja storitev KabelNET Logatec se ne spreminja ničesar z izjemo za naročnike KaTV in KabelNET Logatec, kjer je ime in priimek naročnika za določen priključek enak tako za televizijo kot storitve KabelNET Logatec. Ti bodo že naslednji mesec prejeli samo eno položnico za vse storitve. Vsi ostali naročniki KaTV in KabelNET Logatec bodo to lahko uredili v sledečih mesecih.

Za vse dodatne informacije in ureditev ene položnice nas pokličite na telefon 041 621 365 ali nam pišite na logatec@kabelnet.net .