Kabelski sistem Logatec ponuja bogat izbor TV programov v standardni, SD, in visoki, HD, ločljivosti z uporabo dveh tehnologij:

  • Analogna TV
  • Digitalna TV

Naročniki na KabelNET Logatec pa lahko uporabljate tudi dodatno storitev ogleda TV programov za nazaj predvajaj.si in gledate televizijo za zadnjih 72 ur nazaj na vašem TV sprejemniku ali na telefonu ali tablici, tudi ko ste zdoma. Ponudnik storitve je KabelNET Logatec.

Analogna TV

Preko analogne TV na omrežju kabelskega sistema Logatec lahko spremljate 41 TV in 15 radio programov na več TV sprejemnikih brez dodatnih stroškov.

INFORMATIVNI CENIK
Mesečna naročnina na analogno TV znaša 12,5 EUR z DDV.
Veljavni cenik je na voljo na spletni strani Naklo d.o.o.

Ponudnik analogne TV je upravljalec Kabelskega sistema Logatec, podjetje Naklo d.o.o. Pogoj za storitev je obstoječ kabelski priključek. Več informacij o stroitvi najdete na spletni strani Naklo d.o.o.

Digitalna TV

Digitalna TV  na Kabelskem sistemu Logatec ponuja bogat izbor programov v standardni, SD, in visoki, HD, ločljivosti v različnih programskih paketih. Od programskega paketa ZAČETNI s 99 programi do programskega paketa PREMIUM z več kot 240 TV programi. Za priklop na digitalno TV je potreben digitalni sprejemnik (starejši TV sprejemniki) ali dekodirni model ter kartica za vsak TV sprejemnik.

INFORMATIVNI CENIK
Tabela paketi z cenami !!
Veljavni cenik je na voljo na spletni strani Naklo d.o.o.

Ponudnik digitalne TV je upravljalec Kabelskega sistema Logatec, podjetje Naklo d.o.o. Pogoj je obstoječ kabelski priključek. Več informacij o storitvi najdete na spletni strani Naklo d.o.o.