Obveščamo Vas, da je bil na KaTV Logatec urejena odprta Mini digitalna shema s 46 TV programi (46 v standardni, SD, 8 tudi v visoki, HD, ločljivosti). Programe v shemi lahko spremljejo vsi naročniki KaTV na več TV sprejemnikih z vgrajenimi DVB-C sprejemniki brez dodatnih doplačil na osnovno TV naročnino na KaTV Logatec. Nova Mini digitalna shema je torej na voljo v ceni naročnine analogne TV.

Programe vključene v Mini digitalno shemo najdete na spletni strani kabelskega operaterja.

Novo Mini digitalno shemo je možno spremljati brez naročniške kartice in dekodirnega Conax modula. Naročniki s starejšimi TV sprejemniki brez vgrajenega DVB-C sprejemnika lahko pri kabelskem operaterju dobijo brezplačno v uporabo zunanji digitalni DVB-C sprejemnik. Za nastavitev programov na vašem digitalnem sprejemniku upoštevajte navodila proizvajalca TV sprejemnika. Dodatne informacije glede nastavitev TV sprejemnika so dosegljive na tej povezavi.

Programska shema Mini digitalnega paketa bo sčasoma nadomestila analogno TV, ki se še vedno oddaja v omrežju KaTV Logatec. Zaradi večje kvalitete slike TV programov, dodatnih prednosti digitalne TV in postopnega ukinjanja analogne TV v omrežju KaTV Logatec svetujemo naročnikom čimprejšnjo nastavitev digitalnih TV programov.

Za več informacij se lahko obrnete na KabelNET Logatec ali na podjetje Naklo d.o.o., ki je ponudnik TV storitev na KaTV Logatec.