Zvesti in zadovoljni naročniki so priznanje za naš trud za čim boljše storitve in najboljšo lokalno podporo naročnikov. Vaše zaupanje nam veliko pomeni in Vas želimo zanj nagraditi. Tokrat ne smete zamuditi priložnosti za velik prihranek!

Povabite svoje prijatelje, sosede, znance, poslovne parterje, da postanejo uporabniki KabelNET storitev in pridobite popust pri mesečnem računu.

Za vsakega novega uporabnika, ki mu boste priporočili paket KabelNET fiksnih storitev, ki vključuje internet, boste pridobili 100 € popusta pri vašem mesečnem računu.

Prijatelju (fizična oseba ali poslovni subjekt) priporočite enega od naših KabelNET paketov fiksnih storitev, ki vključuje internet, in mu sporočite svojo naročniško številko. Prijatelj ob sklenitvi novega naročniškega razmerja z vezavo za 24 mesecev za katerikoli paket fiksnih storitev KabelNET Logatec, ki vključuje internet, predloži Vašo naročniško številko. Po uspešnem priklopu prijatelja na KabelNET Vam bo ob naslednjih naročninah obračunan dobropis v vrednosti 100 €.

Za več informacij in sodelovanje v akcijski ponudbi nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Vsi pogoji akcijske ponudbe so na voljo na podstrani Naročniške podpore.