Obveščamo Vas, da smo pripravili novo akcijsko ponudbo za mobilno telefonijo “Zvestoba mobilna”, v kateri si lahko naročniki storitev KabelNET Logatec ob sklenitvi novega ali spremembi obstoječega naročniškega razmerja mobilne telefonije SoftNET Mobil ob vezavi za 2 leti zagotovijo 4 mesece brezplačne naročnine za vsak paketa mobilne telefonije in sklenitev naročniškega razmerja brez stroškov (novi naročniki oziroma sklenitev dodatnega naročniškega razmerja) oziroma spremembo naročniškega paketa brez stroškov (obstoječi naročniki).

V času trajanja akcije velja za obstoječe naročnike na stare naročniške pakete tudi ugodnost spremembe naročniškega paketa brez stroškov brez obveznosti naročnika. Izkoristite priložnost in preklopite na nove mobilne pakete tudi, če ne želite vezave naročniškega razmerja!

Akcija je za Četvorček NET+TV+TEL+MOB pakete združljiva tudi z akcijo “Zaklenjena cena”. Z združitvijo obeh akcij si ob vezavi za 2 leti lahko zagotovite 4 mesece fiksno ceno 19,90 EUR na izbran paket storitev Četvorček NET+TV+TEL+MOB.

Več informacij o paketih najdete na strani Mobilne telefonije in Paketi Četvorček.

Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Akcija velja za nove zasebne ali nove poslovne uporabnike ter obstoječe in nove naročnike na SoftNET Mobil, ki nimajo že obstoječe vezave naročniškega razmerja za mobilno telefonijo Softnet Mobil. Vsi pogoji akcijske ponudbe so na voljo na podstrani Naročniške podpore.