Obveščamo Vas, da smo pripravili novo akcijsko ponudbo za mobilno telefonijo “Zvestoba mobilna”, v kateri si lahko naročniki storitev KabelNET Logatec ob sklenitvi novega naročniškega razmerja ali spremembi obstoječega starega paketa mobilne telefonije SoftNET Mobil (paketi v veljavi do konca junija 2020) ob vezavi za 2 leti zagotovijo 4 mesece brezplačne naročnine za vsak paket mobilne telefonije in sklenitev naročniškega razmerja brez stroškov (novi naročniki oziroma sklenitev dodatnega naročniškega razmerja) oziroma spremembo starega naročniškega paketa brez stroškov (obstoječi naročniki paketov, ki so bili v veljavi do konca junija 2020).

V času trajanja akcije velja ugodnost spremembe na nov naročniški paket brez stroškov tudi za obstoječe naročnike na stare naročniške pakete (paketi v veljavi do konca junija 2020). Izkoristite priložnost in preklopite na nove mobilne pakete tudi, če ne želite vezave naročniškega razmerja!

Akcija je združljiva tudi združljiva tudi z aktualno akcijo “Zaklenjena cena” za Četvorček NET+TV+TEL+MOB pakete. Z združitvijo obeh akcij si tako ob vezavi za 2 leti lahko zagotovite 4 mesece fiksno ceno 19,90 EUR za katerikoli paket storitev Četvorček NET+TV+TEL+MOB.

Več informacij o paketih najdete na strani Mobilne telefonije in Paketi Četvorček.

Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.

Akcija velja za nove zasebne ali nove poslovne uporabnike ter obstoječe in nove naročnike na SoftNET Mobil, ki nimajo že obstoječe vezave naročniškega razmerja za mobilno telefonijo Softnet Mobil. Vsi pogoji akcijske ponudbe so na voljo na podstrani Naročniške podpore.