Obveščamo Vas, da od 13.7.2020 potekajo novi akciji “Zvestoba optika” in “Zvestoba kabel“!

Tako stari kot novi zasebni uporabniki, ki v akcijski ponudbi sklenejo novo naročniško razmerje za katerega od INTERNET paketov ali še ugodnejših DVOJČEK (internet, stacionarna telefonija) ali TROJČEK (internet, stacionarna telefonija, mobilna) paketov (Optika ali Kabel) z vezavo za 24 mesecev, prejmejo 3 mesece 50% popusta na ceno storitve INTERNET. Akcijske cene so navedene ob cenah paketov.

Akcija “Zvestoba optika” vključuje dodatno tudi brezplačno 3 mesečno nadgradnjo hitrost internetne povezave na 500/50 Mbps (družina paketov Optika XL).

V primeru priklopa na pakete Kabel TROJČEK se akcija lahko dopolni še z akcijsko ponudbo “Leto ugodnosti na mobilni”, v kateri si ob vezavi za 2 leti novi naročniki na mobilno telefonijo SoftNET Mobil zagotovijo 12 mesecev 2 EUR popusta na izbrani paket mobilne telefonije.

Več informacij o paketih ter hitrostih na Optiki in Kablu ter akcijskih cenah najdete na spletnih straneh Optika INTERNET, Optika DVOJČEK in Optika TROJČEK ter Kabel INTERNET, Kabel DVOJČEK in Kabel TROJČEK.

Pogoji akcijskih ponudb so na voljo na podstrani Naročniške podpore.

Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.