Obveščamo Vas, da smo prenovili cenik mobilne telefonije, ki je stopil v veljavo s 1.1.2023.

Ob nespremenjeni ceni smo v večini paketov mobilne telefonije povečali količino podatkov med gostovanjem v EU vključenih v paket. Nove količine vključenih podatkov veljajo tudi za obstoječe naročnike brez kakršnihkoli aktivnosti s strani naročnikov.

Povzetek sprememb:

Paket Stara količina podatkov v gostovanju EU Nova količina podatkov v gostovanju EU
MIDI 7 9
MEGA 11 14,5
ULTRA 15 20,9
GIGA 17 22,7
MAXI 18 24,5
EXTRA 40 54,6

Vse informacije o paketih mobilne telefonije najdete na strani Mobilne telefonije.

Ne pozabite na našo akcijsko ponudbo za mobilno telefonijo “Zvestoba mobilna”, v kateri si lahko naročniki storitev KabelNET Logatec ob sklenitvi novega naročniškega razmerja ali spremembi obstoječega starega paketa mobilne telefonije SoftNET Mobil (paketi v veljavi do konca junija 2020) ob vezavi za 2 leti zagotovijo 4 mesece brezplačne naročnine za vsak paket mobilne telefonije in sklenitev naročniškega razmerja brez stroškov (novi naročniki oziroma sklenitev dodatnega naročniškega razmerja) oziroma spremembo starega naročniškega paketa brez stroškov (obstoječi naročniki paketov, ki so bili v veljavi do konca junija 2020).

V času trajanja akcije velja ugodnost spremembe na nov naročniški paket brez stroškov tudi za obstoječe naročnike na stare naročniške pakete (paketi v veljavi do konca junija 2020). Izkoristite priložnost in preklopite na nove mobilne pakete tudi, če ne želite vezave naročniškega razmerja! Vse informacije o akcijski ponudbi najdete v obvestilu.

Za več informacij ali sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.