Obveščamo Vas, da smo z mesecem majem prenovili ponudbo samostojnih INTERNET paketov na Kablu in Optiki. Ponudbo smo poenostavili na tri nove pakete S, M in L s hitrostmi dostopa do 100/10, do 250/15 ali do 500/20 Mbps na Kablu, oziroma do 100/20, do 300/30 ali do 500/50 Mbps na Optiki. Cene dostopov smo glede na dostopne hitrosti občutno pocenili in so najugodnejše glede na ponujene hitrosti doslej: do 100/10 Mbps oziroma do 100/20 Mbps na Kabel oziroma Optiki, že za 25,00 €/mesec (redna cena).

Uvedbo novih paketov spremlja tudi nova akcijska ponudba “Polovička internet”. Tako stari kot novi zasebni uporabniki, ki v akcijski ponudbi sklenejo novo naročniško razmerje za internet z vezavo za 2 leti, si zagotovijo kar 6 mesecev 50% popust na ceno izbranega INTERNET paketa. Akcijske cene so navedene ob cenah paketov.

Več informacij o novih paketih in akcijskih cenah najdete na spletnih straneh INTERNET Kabel in INTERNET Optika.

Pogoji akcijske ponudbe so na voljo na podstrani Naročniške podpore. Akcijska ponudba ni veljavna za obstoječe naročnike z veljavno vezavo za storitve v akcijski ponudbi.

Z uvedbo novih paketov storitev, ki vključujejo tudi televizijo, se ukinja tudi doplačilo za razvezan dostop za nove naročnike brez veljavnega naročniškega razmerja za televizijo.

Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.