Obveščamo Vas, da smo z mesecem majem za Vas pripravili nove še ugodnejše pakete storitev, ki vključujejo tudi televizijo: Dvojček NET+TV, Trojček NET+TV+TEL in Četvorček NET+TV+TEL+MOB.

Uvedbo novih paketov spremlja tudi nova akcijska ponudba “Zaklenjena cena”. Tako stari kot novi zasebni uporabniki, ki v akcijski ponudbi sklenejo novo naročniško razmerje v paketih Dvojček NET+TV, Trojček NET+TV+TEL in Četvorček NET+TV+TEL+MOB z vezavo za 2 leti si zagotovijo za kar 6 mesecev fiksno ceno 19,90 EUR na izbran paket storitev Dvojček NET+TV ali Trojček NET+TV+TEL oziroma 6 mesecev fiksno ceno 26,80 EUR na izbran paket storitev Četvorček NET+TV+TEL+MOB (navedena cena vključuje paket mobilne telefonije Basic). V primeru priklopa na pakete Četvorček NET+TV+TEL+MOB se akcija za nove naročnike mobilnih storitev lahko dopolni še z akcijsko ponudbo “3 mesece mobilna brezplačno”, v kateri si ob vezavi za 2 leti novi naročniki na mobilno telefonijo SoftNET Mobil zagotovijo 3 mesece brezplačne naročnine vsakega izbranega paketa mobilne telefonije in brezplačno priključnino za vsako telefonsko številko.

Več informacij o novih paketih in akcijskih cenah najdete na spletnih straneh Dvojček NET+TV, Trojček NET+TV+TEL in Četvorček NET+TV+TEL+MOB.

Pogoji akcijskih ponudb so na voljo na podstrani Naročniške podpore. Akcijski ponudbi nista veljavni za obstoječe naročnike z veljavno vezavo za storitve v akcijski ponudbi oziroma za naročniška razmerja naročnika z veljavno vezavo za storitve v akcijski ponudbi.

Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.