Obveščamo Vas, da bomo z namenom poenostavitve ponudbe storitev televizije v mesecu maju ukinili programski paket HD ter HD programe brezplačno porazdelili med programske sheme katerih poimenovanje bomo poenostavili na S, M, L in XL (sedaj mini, začetna, osnovna in razširjena). Spremenjena bodo tudi programska mesta. Več informacij glede programskih shem in paketov televizije je na voljo na spletni strani Televizija.

Obveščamo Vas tudi, da s preklopom na nove pakete Dvojček NET+TV, Trojček NET+TV+TEL in Četvorček NET+TV+TEL+MOB, ki vključujejo tako televizijo kot tudi internet ter ostale storitve, lahko z združitvijo storitev dodatno prihranite. Izkoristite novo akcijsko ponudbo in si z vezavo za 2 leti zagotovite za kar 6 mesecev fiksno ceno 19,90 EUR na izbran paket storitev Dvojček NET+TV ali Trojček NET+TV+TEL oziroma 6 mesecev fiksno ceno 26,80 EUR na izbran paket storitev Četvorček NET+TV+TEL+MOB (navedena cena vključuje paket mobilne telefonije Basic). Za nove naročnike na mobilno telefonijo pa celo za 3 mesece znižano fiksno ceno 19,90 EUR na izbran paket storitev Četvorček NET+TV+TEL+MOB. Akcijski ponudbi nista veljavni za obstoječe naročnike z veljavno vezavo za storitve v akcijski ponudbi oziroma za naročniška razmerja naročnika z veljavno vezavo za storitve v akcijski ponudbi.

Za vse nadaljne informacije, sklenitev novega naročniškega razmerja ali za pomoč v primeru kakršnihkoli težav zaradi sprememb na programski shemi smo Vam na voljo na elektronski pošti logatec@kabelnet.net ali na telefonu 041 621 365.