Obveščamo Vas, da smo v decembru zaključili nadgradnjo opreme za zagotavljanje internetnih povezav na kablu in s 3. januarjem 2020 začeli na kablu zagotavljati hitrosti interneta primerljive optikina kablu tudi do 500 Mbps!

Nadgradnjo hitrosti internetnih povezav na Kablu in posodobitev cenika spremlja akcijska ponudba “Nore hitrosti na kablu”. Tako stari kot novi zasebni uporabniki, ki v akcijski ponudbi sklenejo novo naročniško razmerje v paketih Kabel Internet (INT), Kabel Dvojček (INT + TEL) ali Kabel Trojček (INT + TEL + MOBI) z vezavo za 2 leti, prejmejo 3 mesece 50% popusta na ceno storitve zagotavljanja dostopa do interneta. V primeru priklopa na pakete Kabel Trojček se akcija dopolni še z akcijsko ponudbo “6 mesecev mobilna brezplačno”, v kateri si ob vezavi za 2 leti novi naročniki na mobilno telefonijo SoftNET Mobil zagotovijo kar 6 mesecev brezplačne naročnine na izbrani paket mobilne telefonije.

Več informacij o novih paketih ter hitrostih na Kablu in akcijskih cenah najdete na spletnih straneh Kabel INTERNET, Kabel DVOJČEK in Kabel TROJČEK.

Ponovno Vas tudi obveščamo, da smo s 3.1.2020 obstoječo družino Optika S paketov na optiki nadgradili iz 10/10 Mbps na 30/10 Mbps ter mu prilagodili ceno. Preverite tudi veljavne akcijske ponudbe na optiki.

Pogoji akcijske ponudbe so na voljo na podstrani Naročniške podpore.

Za sklenitev naročniškega razmerja nas kontaktirajte preko spleta, elektronske pošte logatec@kabelnet.net ali na telefon 041 621 365.